Сертифікаційний аудит

В кінці лютого 2011 року в  КП “Сумське міське БТІ” вдруге   було проведено сертифікаційний аудит системи управління якістю на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2008. Сертифікаційний аудит  проведено  Міжгалузевим центром якості  “ПРИРОСТ” під акредитацією Національного агентства з акредитації України.

Система управління якістю  направлена на: якісне обслуговування замовників з дотриманням термінів виконання; максимальне задоволення вимог замовників.

В БТІ відсутні черги при оформленні та видачі замовлень (очікування не більше 20 хв.). Вся необхідна інформація для замовників розміщена на інформаторах, які встановлені в холі підприємства. Створені зручні умови для очікування, оплати в Приватбанку за виконання замовлень. На прохання   замовників підприємство може скоротити  термін виконання замовлень.

 

Оголошення

Шановні замовники!

Якщо у Вас виникли скарги по неякісному і несвоєчасному виконанню замовлень або недобросовісному виконанню роботи зі сторони співробітників КП “Сумське міське БТІ”, прохання звертатись по телефону 78-14-50 , контактний електронний поштовий ящик bti@vcity.sumy.ua.

З повагою,
адміністрація КП “Сумське міське БТІ”